Åter hemma

Natten flöt på bra, Elias ville bara ha mat vid 04 och 09. Jag hade nog fått sova hela natten om jag fått ge honom den mängd mat han vill ha egentligen, men de sa att eftersom han har svårt att andas så är det bättre att ge honom mindre mat oftare, så man vet att han får i sig tillräckligt med vätska och näring. Han hade fått inhalera adrenalin två gånger inatt men jag sov tydligen förbi de tillfällena, och imorse när jag vaknade så kom läkaren och kollade till Elias. Andningen och förmågan att syresätta sig var bra, även om han fortfarande andades ansträngt. Sen fick jag vänta nån timme till för att vara säker på att adrenalinet gick ur kroppen så att det inte var det som gjorde honom bättre. Var allt okej så skulle vi få åka hem.
Manicken som kollade hur blodet syresattes, gick direkt upp till 99. Igår när vi kom låg den på 88, så det var bra att vi åkte in.

Idag dras jag med världens jävla hosta, har varit nära på att kräka ett antal gånger då hostan inte ger med sig. Varje gång jag hostar eller snyter mig så vaknar Elias till och blir rädd, och ger mig skitdåligt samvete. Det är inte som att man kan göra det i smyg heller. Eller nysa, för den delen. Jag mår verkligen skit, varenda centimeter av kroppen gör ont, varenda led värker och det gör fan till och med ont i ögonlocken! Ja jag gnäller, för förkylning är det värsta som finns. Ändå står jag i och tar hand om mig själv, då min karl jobbar. När han sen kommer hem så ska jag göra det och det för honom. Up yours är allt han får av mig då. Jag påpekade sist han var förkyld, att han blir så jäkla ynklig och att jag SKA ta hand om honom, men när det sen är min tur så får jag inget tillbaka. Ta hand om dig själv, karlslok.

Aja.. jag är lite sugen på att kika på Grown Ups, då många vars bloggar jag läser, säger (skriver) att den är jätterolig. Jag är lättroad till tusen men vet inte om jag orkar koncentrera mig på en hel film..
Jag ska käka lite kanelgifflar som min kära mamma köpte till mig, och fundera på saken :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0