Svettigt värre

Igår gav jag mig fan på att träna lite hårdare. Alla träningspass har varit lite sådär.. mjukis, haha. Nä, men ska börja försiktigt så kroppen inte dör. Däremot känner jag att om jag inte svettas, så gör det ingen nytta. Jag brukar promenera på löpbandet, men det är grymt tråkigt. Igår försökte jag mig på att springa lite, men det gick fan knappt att andas. Det blev som små intervall-träningar, haha. Konditionen är ju inte den bästa, så man måste börja någonstans.
Sedan hittade jag en modernare version av stairmastern, som tränar rumpan ihop med antingen fram- eller baksida av låren, eller alla tre samtidigt och så finns det en ställning så magen också tränas. Herrejösses är allt jag har att säga :o Kaloriförbränningen sköt i höjden för tusan. På en kvart fick jag ihop mer än en halvtimmes rask promenad på bandet. Dock kommer mjölksyran ungefär var 10:e sekund men det behövs bara en sekunds vila för att den ska ge med sig. Så jag vet vart jag ska spendera tid hädanefter.
Det får bli lite mindre styrketräning och med kondition, för vågen har stått stilla och jag vill inte gärna att fettet blir till muskler redan, jag vill inte att mitt nya smeknamn ska bli The Incredible Hulk, haha.

Kommentarer
Postat av: Natalie & Bella

Ha ha jadu, vilja av stål är bara förnamnet på den här lilla tjejjan ;) Hur gammal är eran skrutt? Såg sonden på headern, är han född för tidigt? Dumma frågor när man kan läsa i bloggen :P

2011-01-10 @ 13:28:27
URL: http://rackartussenochjag.blogg.se/
Postat av: Natalie & Bella

Åh fy sjutton :( Bella var på väg ut redan i v 32, tack gode gud så höll hon ut, fast de där 5 dagarna över BF kunde hon ju skippat ;)

Åh vaccinationerna är inge kul, hoppas ni slipper feber osv. Bella reagerade inte alls på 3 månaders vaccinet!!

2011-01-10 @ 15:11:24
URL: http://rackartussenochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0