Mjukstart

Det har varit helt galet tråkigt att bara jobba en natt denna veckan, och dygnet har blivit helt knasigt. Jag klarade på nåt sätt bättre av att jobba natt, än att inte jobba alls. Nu somnar jag vid 24 och vaknar med elias vid 08 och är så jäkla trött att det inte finns ord att beskriva det. Nästa vecka blir det tre nätter i alla fall, sen hoppas jag att folk återgår från semestern så det blir mer att göra. Fast det är väl augusti månad också som det blir lite glest.

Elias ligger på golvet i köket hos mamma och ålar runt. Han kommer bakåt och åt sidan, men inte framåt :p Haha, och så ser jag hur han har siktet inställt på mina fötter. Jäkla hukigan.
...... sen rullade han runt till rygg och dunkade huvudet i golvet.

Jag sitter här och är så himla sugen på nåt gott, men vet inte vad :s
Jag längtar efter kalla höstdagar. Jag minns när Elias kom till världen, och jag hade legat instängd med kass luft på sjukhuset i tre dagar (kändes dom som sååå mycket längre), så när jag skulle bli flyttad till Neo fick jag åka hem och hämta lite grejer, och komma ut och andas frisk luft. Jösses vad ont det gjorde i lungorna, men stadsluften har nog aldrig känts så ren och uppfriskande som den gjorde då. Att jag knappt kunde gå eller sätta mig i bilen spelade inte så stor roll. Sen fick jag vara inständ i ca en vecka till innan jag och lillasyster gav oss ut på barnvagnspromenad. Det hade fått plats två Elias i den 56-overallen :o
Oh, och snart är det jul också! :o



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0