Feberprins

Imorse när jag kom hem från jobb, så sa hjärtat att Elias verkade vara varm. Jag tänkte inte mer på det, för han kan kännas varm när han är svettig också. Nu vid lunch så tyckte jag också att han var varm, tänkte först att han kanske var svettig och flyttade honom från babysittern till gåstolen. Han ville inte äta sin lunch heller, utan satt mest och hängde. När han blev gnällig i gåstolen tänkte jag att han var sömnig och tog upp honom. Han var fortfarande lika varm och där hade han liksom ingen möjlighet att svettas heller. Tog tempen som visade på 39.0 grader, gav en alvedon, pratade lite med lillasyster (vars hjärta nästan sprack när Elias grät) och mamma, och sen lade jag mig på sängen med Elias på magen och han somnade inom ett par minuter. Älskade lille fisen ville inte ligga själv. Han sov inte så länge och håller återigen på att somna, bökar som tusan gör han också.
Kan vara 3dagars feber, men kanske kan det vara tänder på g också? Han skiter ovanligt mycket, även om det inte är kolossala mängder, men det är inte fasta kluttar som det brukar vara heller. Vi får helt enkelt se, och hoppas att febern inte stiger.

Inatt börjar jag jobba 24 istället för 02, vilket betyder två extra ob-timmar och förmodligen skitmassa på jobb. Det är nog resterna från inatt som vi måste ta tag i, det blev en del över och folk vill ju ha sin post :o När jag ska hinna sova, vet jag inte. Det får gå på nåt sätt. Nu ska jag i alla fall se en film (som jag tjatar om hela tiden men aldrig gör) och bara vara, och kela med Elias ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0