Mina eviga barnvagnsproblem

Alltså, jag blir snart galen! Den första vagnen jag köpte var nog förmodligen bättre än den jag har nu. Jag fick dock känslan av att nåt skulle gå sönder, varje gång jag var ute med den, och jag var inte helt nöjd då den tog sån förbannad plats i bagaget på bilen, vilket inte går då Miltons bilbur måste få plats också. Så jag köpte en ny, av nåt okänt märke. Nu börjar jag lära mig läxan av detta, det är verkligen en plastkänsla över hela vagnen. Den är perfekt att köra med, så himla lätt att manövrera och köra, den väger absolut ingenting och tar knappt nån plats i bilen. Däremot verkar det inte finnas nån komfort i den över huvud taget, för Elias. Dynan han sitter/ligger på är helt stenhård, det finns inget fotstöd, varken nu eller när han blir större och längre, utan benen får vackert hänga fritt. När jag har den i sittläge så kan jag inte i min vildaste fantasi föreställa mig hur Elias ska kunna sitta bekvämt i den, när dagen väl är kommen. Jag kan knappt inte ha skötväskan hängande över handtaget på vagnen, för det blir för mycket last och det krävs knappt nånting för att vagnen då ska tippa. Och detta trots att väskan inte är fullproppad.
När jag var på Willys häromdagen så stod det en mamma framför mig i kön, med sitt lilla barn som kan ha varit max två månader äldre än Elias, och hon (han?) halvsatt så fint i sin ordentliga sittvagn med fotstöd och bra stöd vid sidorna och grejer. Det enda negativa var att det var 4 fasta hjul på vagnen och det känns så himla jobbigt. Å andra sidan, ska jag sätta min bekvämlighet före Elias komfort i vagnen? Det är inte som att 98% av promenaderna består av 90-gradiga svängar, man kan nog överleva.

Känslan jag har för detta problem, är inget jag kan förklara för andra. Jag får höra att det är onödigt att köpa en ny vagn igen (även om den är begagnad), vi har en, det är slöseri osv osv. Onödigt kan jag förstå att det är om jag hade sparat på alla vagnar, och inte sålt dom vidare. Hade jag inte fått höra att det är såå himla dyrt att köpa vagn, och om jag hade fått hjälp med att köpa en från början, så hade jag också köpt en ordentlig och riktig vagn från allra första början. Män verkar dock tro att det är billigt med barn och snålar på som tusan istället.

Jag vill lita till min magkänsla, som aldrig har fel och som jag alltid har kunnat lita till innan, men jag vill inte bli ifrågasatt. Det är lättare att förklara en tanke än en känsla.


Han som är värd det bästa av det bästa ♥


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie-mamma till Isak

Jag kan varmt rekommendera vagnen jag köpt. En resevagn men jag använder den mycket oftare än min vanliga vagn. Chicco liteway

http://www.kopbarnvagn.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl?funk=visa_artikel&artgrp=308&artnr=367412799r&visa=1-30&Sort=Beskr&Visn=Std



Är super nöjd med vagnen! Och inte jätte dy tycker jag. På köpbarnvagn.se så kan man köpa den på avbetalning, så gjorde vi! :) Man kan köpa till bågen. Vi köpte även väska, regnskydd till. :)

Kram!

2011-06-03 @ 07:37:09
URL: http://futurum-nobis-est.blogspot.com/
Postat av: Sandra

Jag blir också lite smått tokig på alla dessa barnvagnar. Har provat en massor och köpt flera stycken som nu bara står och tar plats. Det tycks inte finnas nån barnvagn som har ALLT man vill att den ska ha :(

2011-06-08 @ 14:31:37
URL: http://sandraelena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0