Jag glömde svara..

..Malmöit. Jag vet att Malmö har nattklubbar att erbjuda alla individer. Jag vet att det finns svartklubbar av vilka jag har mindre än noll intresse för. Jag har tröttnat på Malmös uteliv. Jag hängde på Etagé som tusan förr, men nu när man tittar dit om fredag/lördagkvällar finns det kanske 5 pers i kön. Slagt dog ut, f.d Deep vill jag aldrig sätta min fot hos igen, Debaser har jag inget intresse av. Jag är inte längre intresserad av att gå ut, och även om jag är det så finns det kanske 2 uteställen som passar mig som person.
Konst och teater har jag inget intresse av. Jag vet att det finns affärer som säljer amerikanska varor, och asiatiska osv, men varför nöja sig med en bråkdel?
Malmö har mycket bra, det är inte det. Men befolkningen gör absolut ingenting för att motbevisa min åsikt om att alla är idioter. Alla tror att de är störst, bäst och vackrast, flyttar inte på sig när det kommer bilar/barnvagnar/utryckningsfordon. Taxichaufförer kör som att de ha stulit bilarna, busschaufförerna följer inte en enda jävla trafikregel, poliserna är äckligt uppkäftiga och otrevliga och försöker få respekt på det sättet. Polisen är aldrig på rätt ställe vid rätt tillfälle och de har för alltid förlorat min respekt då de betedde sig som rövhål mot mig som inte gjort nåt fel. Det smälls upp köpcenter efter köpcenter trots att det inte finns fler folk eller trots att folk inte har mer pengar att handla för.
Detta kan tyckas som småsaker men jag är så jävla trött på stan. Efter 22 på vardagarna finns liksom ingenting! Tänk om min lille Elias blir kass en natt och min alvedon har tagit slut och jag har haft så dålig framförhållning eller otur att jag inte har hunnit köpa ny, då måste jag vänta ända till nästa dag eller ta mig till Stockholm för ett nattöppet apotek.

Jag förälskade mig i New York, i ljuden och ljusen



Kommentarer
Postat av: Malmöit

Som sagt så har Malmö ett jättestort utbud vad gäller klubbar - och du har typ besökt Etagé och Slagt. Trots att du bara testat på dessa ställe, så tycker du att resten är ointressanta? Det känns väldigt konstigt, och tråkigt, att du har den inställningen.

Det är ju nämligen väldigt stor skillnad på att gå ut på Etagé, Harrys, Slagt, etc. och på att gå ut kring Möllan, Bergsgatan, Folkets Park, etc.

Det ena är inte bättre än det andra, men det är stor skillnad på folket som rör sig där, musiken som spelas och så vidare.



Hur kommer det sig att du inte är intresserad av Debaser (om du nu inte ens varit där dessutom)? Som sagt så har de jätteroliga evenemang. De visar dokumentärer, de har Pop Quiz, de kör gratis konserter, de har "En Afton Med" (till exempel så har de haft "En Afton med Prince", då de visade en dokumentär om honom, en konsert med honom, och sen tolkade svenska artister hans låtar. Bland annat Timbuktu, Svante Lodén, Titiyo, Tingsek och Pauline medverkade).

Och såna här evenemang kör de bland annat på vardagar. Även Babel kör Quiz på vardagar, och annat skoj.

Folkets Park är också väldigt levande om sommaren, de kör jättemånga olika saker.



Och vad är det du vill göra efter klockan 22 en vardag? Shoppa kläder blir kanske svårt, men man kan ta en fika, dricka kaffe, ta en öl/ett glas vin, äta nånting, gå på konsert, vara på bio... på sommaren kan man hänga i Pildammarna eller Folkets Park. Finns ju mängder av saker att göra.



En annan sak som är lustig är att du klagar på att här bara finns "ett fåtal affärer" - sen klagar du på att det öppnas upp fler butiker här. Hur går det ihop?



"Jag vet att det finns affärer som säljer amerikanska varor, och asiatiska osv, men varför nöja sig med en bråkdel?"

Vad menar du med det? Här finns ju varor från i princip hela världen. Kräver du att här ska finnas en butik som representerar Liechtenstein eller?



Och att Apoteket inte har nattöppet känns inte som hela världen. Tror knappast att mängder av människor kommer dö p.g.a detta. Och som sagt: har man framförhållning så är det lugnt. Och har man ett barn så bör man ha en väldigt god framförhållning, det är ju nämligen ett stort ansvar att skaffa barn.



Du känns överlag väldigt bitter, deprimerad och negativ. Jag rör mig dagligen i Malmö och förstår inte alls varför du tycker så illa om folk.

Jag flyttar mig om polisen ska fram, och det har även fordonen runt mig gjort. Jag ser folk hjälpa andra med sina barnvagnar på bussen.

Och visst, taxichaffisar kanske kör lite hetsigt ibland - men att busschaffisarna ska "bryta mot alla trafikregler som finns" är ju bara löjligt. För nåt år sen körde de lite galet, men nu för tiden kör de hur lugnt och sansat som helst.



Du skulle må bra av att släppa all din negativitet. Har du alltid varit så här? Finns det psykiska sjukdomar inom familjen (isåfall kanske du kan få nån diagnos, och sedermera hjälp)? Jag menar absolut ingenting illa med det, men ingen mår bra av att du går runt och är ett åskmoln. Ditt och din sons liv kommer bli mycket mer berikat om du öppnar upp dig för saker och ting, och kanske undersöker vad Malmö har att erbjuda istället för att sitta hemma och vara bitter på allt och alla.

2011-03-21 @ 12:17:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0