Läkarbesök

Ja, idag bar det av till vårdcentralen för att prata med ännu en läkare om min mage. För ganska precis ett år sedan så var jag och sökte för samma sak, då kollade de om jag var allergisk mot laktos/gluten, de kollade sköldkörteln, kollade om jag hade diabetes och allt kom tillbaka negativt. Sen var det inte mer med det, tyckte uslingen till läkare som jag träffade då. Det var ungefär det som kunde vara fel på min mage och eftersom svaren kom tillbaka negativa så var det med andra ord inget fel på min mage. Arh!
Läkaren idag var snäll i alla fall. Hon sa ganska omgående att hon kunde skicka en remiss för ultraljud av min galla. Vet inte om sånt går i släkten för hon frågade om någon i min familj hadfe haft problem med sin, och mamma fick ju sin bortopererad.
Hon sa att det kunde vara så att min tjocktarm var för lång, typ, och att all skit (bokstavligt talat) samlas i den för länge, och när den sen ska röra sig för att klämma ut det, så gör det ont och kniper eftersom den inte riktigt får plats. Hon frågade hur det var när jag var gravid, och jag sa att jag inte hade några problem alls = magen var ju sååå mycket större och det fanns mer plats.
Hon sa även att jag ska käka päron, kiwi eller aprikos om kvällarna för att sätta igång magen så jag kan gå på toa och tömma mig en gång om dagen, istället för 1-2 gånger i veckan.
Fick tabletter utskrivna, som ska slå hål på gasbubblorna i magen, som jag ska ta om/när jag känner att det börjar krampa.
Vi får se om ultraljudet visar nåt. Jag hoppas nästan det så att man slipper få en luddig diagnos.

Vi var inne en sväng på Babyland innan idag också, och jag önskar återigen att jag var miljonär. Det finns så mycket (och onödigt) som jag vill köpa. Vagnarna är så fina att jag vill köpa en bara för att den är fin att titta på, haha. Nä.. det som står på listan över inköp närmsta tiden är en åkpåse och kläder till 74/80-garderoben. Mamma har redan bidragit med ett mjukis-set. Men 74 är ju helt enormt stort.. äh, det är nog bättre att jag slutar stressa över det här med kläder, och tar det som det kommer.

Nu väntar jag bara på Big Brother, sedan ska jag kika på Dr. 90210 och sen sova :o


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0