Vi växer som ogräs

Ja, på en månad har Elias som sagt vuxit 3,5cm vilket känns helt galet mycket. Det kommer bli en stor klump det där, haha. När jag blev visad kurvorna igen, så ser man "normalkurvan" typ, alltså de som redan finns på pappret, och den kurvan går så fint och jämnt, högre och högre. Elias kurva får bara raka streck hela tiden, haha, som går uppåt. Det ser ut som att den accelererar.
Redan har jag några bodies som blivit för små i stl 62 så jag får ta och blanda ner 68:orna i byrån också, och ta bort de små. Även om de är fina, så är det ju synd om ungen att de ska sitta som korvskinn. Sen får det bli dags at börja investera i nästa storlek kläder, dvs 74/80. Är det väl? Hoho.

Idag vid 10.30 åt han en helt portion gröt med lite blåbärspuré i, och sedan gnällde han efter mer (tro fan att han växer sådant!) så det fick bli 110ml välling också. Det enda kräk som kom från det, var det som var överflödigt. Nästa mål fick han mer välling och kräkte återigen bara upp överflödet. Står ju inga rekommendationer på vällingpaketet, så jag vet ju inte hur mycket de ska ha.. Nu för en stund sedan fick han lite mer ersättning och lite mindre välling och kräkte en hel del av det förstnämna. Jag hade gärna bytt ut ersättningen helt, men en del av mig säger att han behöver ersättningen också, fram till i alla fall 6 månader, då välling inte innehåller samma grejer som ersättningen gör, som de behöver nu. Någon får gärna rätta mig om jag har fel, men varför skulle annars rekommendationen vara amning/ersättning till 6 månaders ålder? Får väl ta kräkandet i en månad till, det är inte så himla länge.

Imorgon väntar ett besök på vårdcentralen för min del. Om de återigen försöker få mig att gå därifrån med ett "Det är inget fel på din mage" ska jag kasta mig på golvet, skrika och sparka med benen. Haha, nä men då ska jag tvinga dom att skicka mig till nån specialist, för det är fan inte normalt med en sådan mage jag har. Örk. Vi får hålla tummarna helt enkelt.

Nu ska jag värma mig under mitt "lilla" täcke, då lägenheten är så gräsligt kall :s


"Jag är så sömnig men den där röda saken är så fin..."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0