Ändrade rutiner, del 2

Eftersom Elias väckte mig så tidigt idag, hade jag massor med tid att slå ihjäl innan jag skulle till Limhamn och rasta hundar. Det var likadant igår men då orkade jag inte göra nåt, haha :s En hel del tid försvann såklart då Elias ville leka, men när han blev sömnig så slängde jag in honom i sängen bredvid hans far, och sa till honom att passa junior, för jag skulle banne mig iväg och träna! En runda med Milton och sen for jag iväg till gymet. Det var perfekt då det knappt var nåt folk där alls, och jag flåsade på en liten stund. Lika bra med en mjukstart eftersom det, återigen, var ett tag sen sist. Efter träningen så la jag mig i solariet litegrann också, har aldrig tid eller ro att ligga i solen och steka, jag blir bara uttråkad då. I solariet blir det snabbt och intensivt, så det kanske jag skulle ta och börja med en gång i veckan eller så. Tror inte det krävs mer.
Sen ska jag försöka att ta mig iväg till gymet varje morgon, det kändes så jäkla uppfriskande att starta dagen med lite träning.

Var helt uppe i varv och blev toksugen på att göra pastasallad med tonfisk, och det blev jättemassor med sallad, haha. Kan jag äta tills jag stupar, för fan. Inte som att det är onyttigt eller nåt heller.


Hittade den enda asken med röda tomater, och titta så fint det blev :p


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie-mamma till Isak

Visst är det avslappnande med solarie en studn. Har inte gjort det på evigheter. Kanske är dags. Tror du man kan vara toppless eller det ska man kanske inte när man ammar? =/ Man kan iofs ha bikini och dra ner banden. :)

Kram och vad kul att du kommit igång med träning! :) Vart tränar du?

2011-05-13 @ 10:53:02
URL: http://futurum-nobis-est.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0