Polisinvasion

Nu ikväll när jag kom hem, så var det fullt med poliser här. Två stycken stod utanför parkeringen så ingen kunde komma in, så jag fick ställa mig på gatan. Ingen fara med det. När jag sen gick mot trappen så går jag vid sidan av parkeringen och där var massor med bilar. Kunde inte se nåt, trots att jag försökte, men ville inte få arga poliser på mig för att jag är sjukligt nyfiken. Jag önskar att jag hade nån insider hos polisen som kunde berätta saker för mig när det händer, för jag spricker nästan så fort nånting händer :o Nu får jag istället ta och läsa nån halvsanning på nån nättidning och nöja mig med det.

Idag var det en värstingmatch i hockeyn! Sveríge spelade faktiskt bra, och vår målvakt är en klippa. Elias lär sig att det går högt och livligt till när familjen kollar på hockey, haha. Han blev liiiite rädd en gång vid ett mål men gnällde bara lite grann och sen gick det över.

Jag är inget Melodifestival-fan över huvud taget, men är ändå liiiiiite nyfiken på att se det och våldgästa familjen imorgon igen. Vi får se hur jag känner det :)

Nu ska jag försöka läsa klart min bok, kanske kolla lite på Two and a half men, och sen sova. Elias lär förhoppningsvis inte vakna så tidigt imorgon då han precis somnat efter att ha varit vaken jättelänge hos mamma, med en powernap på ca 30 minuter. Jag ska dock iväg och träna imorgon igen, ska inte ligga på latsidan bara för att det är helg, ajabaja!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0