Premiärjobbat

Inatt jobbade jag andra gången sedan operationen. Första gången var pga att jag trodde jag skulle få köra truck i 4 veckor, men icke. Fick stå och knuffa paket med en hand vilket resulterade i att senknutan på andra handleden svullnade upp rejält och gör fortfarande ont.
I alla fall, igår köpte jag ett handledsstöd på apoteket med en skena i, så att jag inte skulle råka böja handleden för mycket för det gör svinigt ont, då senorna liksom tar emot när handen är böjd halvvägs. Håller på och försöker göra dom lite elastiska igen men det är fasen inte lätt. Gick bra att jobba, emellanåt sved/brände det lite i ärret/under ärret och det kändes som att såret skulle gå upp, och så gjorde det lite ont i (på?) handryggen. Men jag jobbar bara varannan natt denna veckan så det är en liten mjukstart :)

Igår planterade jag om mina "små" palmer. De har vuxit rejält så det var dags. Det är dock ett rent helsicke att hitta fina krukor, så det fick bli ett par svarta från Ikea. De är rätt så djupa så man ser liksom inte själva stammen, utan bara bladen :p Men de matchar inredningen i alla fall. Ska se om jag inte kan pynta krukorna lite så inte allt är svart här.

Elias är en riktig liten buse. Jag måste snart tejpa/surra fast vartenda klädesplagg på honom :o Är vi ute och promenerar så åker mössan, vantarna, "skorna" och strumporna. Jag har dock hittat en mössa med snöre, men det hindrar honom inte från att försöka dra av den vilket resulterar i att snöret gör ont under hakan på honom. Vantar med snöre har jag inte hittat några bra än, så det är en evighetslång kamp. Vad tusan jag ska göra med skor/strumpor vet jag inte. Han flinar gott när han drar av dom för han vet att han inte får. Min lilla guldklimp ♥

Nu väntar jag på att karln ska komma hem med mat från Allans Korv (skitgott för en hungrig mage), sen ska jag bara slöa. Och jaga Elias.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0